Cautare

3572 de rezultate pentru "blanariu costel strada paul gregeanu" (2.70 secunde)
La o strada cu latimea medie de 10 metri inseamna ca 5,6 kilometri de drum nu se regasesc in documentatie. ... Strada A. ... Diferenta de 56.528 mp mai insumeaza strada Bariera Valcii, strada Stefan cel Mare, strada Fratii Buzesti, strada Pelendava si strada Amaradiei.
26, 14 apartamente de pe strada Icoanei, 22 apartamente de pe strada Magheru nr. 24, 38 apartamente de pe strada Ion Mihalache nr. 125, 31 apartamente de pe strada Polona nr. ... 35, 31 apartamente de pe strada Nicolae Racota nr.
Cele mai cautate zone pentru constructii de case in Zalau sunt zona Meses, zona Aghires, Gradina Poporului si strada Morii.
Proiectul "Pod peste raul Olanesti in prelungire strada Carol I, inclusiv legaturile cu Calea lui Traian si Strada Morilor" are ca scop fluidizarea circulatiei, cresterea gradului de siguranta rutiera si facilitarea accesului catre zonele de interes, prin construirea unui nou pod peste raul Olanesti.
De ieri, masinile pot traversa din nou Valea Vlaicii, deocamdata numai dinspre strada Stefan cel Mare catre Calea Unirii Dupa 14 luni de la inceperea lucrarilor la pasajul suprateran din centrul Craiovei, circulatia a fost din nou reluata prin Valea Vlaicii, ieri-dimineata, de la ora 10.00.
A urmarit pas cu pas prin institutiile Primariei Generale a Bucurestiului investitia imobiliara din Strada Zambaccian, adunand documente care urmau sa fie piesele unui subiect de presa folosit pentru atacarea premierului Adrian Nastase.
Decizia lui Iohannis de a-l accepta pe Grindeanu a venit aproape imediat dupa ce Liviu Dragnea i-a transmis lui Iohannis ca dupa Anul Nou oamenii sunt hotariti sa iasa in strada!
Tsilivi este o localitate aflata la 7 km de capitala insulei, Zante, si are o strada principala, pe care sunt concentrate cele mai multe puncte de atractie. Din aceasta strada principala puteti ajunge la mare pe una din multele stradute pline de flori si palmieri.
Circulatia rutiera pe strada Aries va fi restrictionata incepand de vineri, 18 mai, ora 19.00.
Circulatia rutiera pe strada Aries din Craiova va fi restrictionata incepand de vineri, 18 mai, ora 19.00.
O fetita de sapte ani care se afla pe strada cu bunica ei a traversat singura strada printr-un loc nepermis si a ajuns in fata unei masini condusa de o tanara de 20 de ani care isi luase recent permisul.
Si ca sa ma convinga, numai ca sa ma convinga, a spart cu pumnul (ne aflam pe strada) vitrina imensa a unei farmacii. ... Gabriela Negreanu a fost interesata inca din facultate de Paul Valery din care si-a facut pana la urma un model.
La evenimentul menit sa prezinte planurile si eforturile Carrefour in domeniul resposabilitatii sociale au participat ambasadorul Frantei in Romania, Francois Saint-Paul, directorul general Carrefour Romania, Jean Baptiste Denoncourt si Presedintele Samusocial international, Xavier Emmanuelli.
De ce am iesit in strada impotriva la gratiere Draga Tetelu, ma numesc Costel Dumitriu, am 32 de ani, lucrez ca sofer cu doi copii minori, sunt din Bucuresti si vreau sa spun motivele care m-a facut sa ies din casa pe 22 ianuarie la orele 18:12 fix, ca sa manifestez impotriva la decretele de gratiere si amnistie, deci impotriva la PSD, ALDE si USR.
Un astfel de caz e cel al familiei Patoi Costel, care locuieste de cateva luni la blocul S7, apartamentul 13. ... Vechea mea adresa este pe strada Domneasca si ma voi duce sa votez la sectia unde am mai votat, adica la ASE", ne-a spus Costel Patoi.
"Luni m-a sunat Costel Busuioc, ba nu, Tusac, ne-am intalnit la un gratar si am stat de vorba 2-3 ore. ... "Aia din primarie nu stiu nici sa mearga pe strada, au ei habar de turism?!".
Desi primarul Dumitru Nicolae anunta, in urma cu 2 luni, ca lucrarile vor incepe in cel mai scurt timp, prima strada care urmeaza sa intre in focul reabilitarilor fiind Traian, acest lucru nu s-a intamplat, edilul sef al urbei declarand ulterior ca tergiversarea parafarii contractului se datoreaza reprezentantilor Uniunii Europene.
COSTEL de 24 de ani, T. ... CORNEL de 39 de ani, toti din Bucuresti, imediat dupa ce au sustras 200 m de cablu telefonic din reteaua subterana dintr-un camin de vizitare situat pe o strada din orasul Pantelimon, jud. ... COSTEL in stare de arest preventiv, iar cu T.
Comitetul Executiv al PNL l-a nominalizat ieri pentru functia de ministru delegat pentru relatia cu Parlamentul pe Paul Victor Dobre, secretar de stat in Ministerul Administratiei si Internelor.
FARCAS) Ufologul australian Paul Dean, despre care am amintit si saptamana trecuta, a devenit, in ultimii 20 de ani, expert in ceea ce priveste asa-numitele fisiere OZN guvernamentale.
google-analytics.com